• slider
Fjalekyce Kategoria Specializimi
Advanced Search

Punët e fundit

Posted Description Location Company
<< Click here for more jobs >>

Punekerkues

Kerkoni nje pune? Regjistrohuni ne sistemin tone,

Karakteristika:

  • Regjistrim i thjeshte
  • Kerko dhe apliko per pune vetem me disa kliks
  • Komuniko me punedhenesit me ane te mesazheve private
  • Shiko se kush nga kompanite ka pare CV tuaj
  • Here pas here merr ofertat me te fundit te punes direkt ne email

Punedhenes

Kerkoni punonjes te kualifikuar? Regjistrohuni!

Karakteristika:

  • Postoni nje oferte pune duke ndjekur disa hapa thjeshte dhe shiko aplikimet qe ne ditet e para
  • Pagesa nepermjet PayPal ose transferte direkte ne banke
  • Mesazhe private ndermjet punedhenesve dhe punekerkuesve
  • Gjej kandidatin e duhur shume shpejt nepermjet sistemit tone te kerkimit
Regjistrohu si Punekerkues Regjistrohu si Punedhenes
RSS